Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

NOVINKY 2019

 

 

 

 

24.12.2019 Pohodové svátky všem

Veselé Vánoce a šťastný, pohodový a ušatý rok 2020 přeje Veronika Podracká a smečka motýlků z CHS Krásný motýl

 

vanice-2019.jpg

 

 

 

 

 

25.10.2019 Podzimní focení

Krásné slunečné dny se musejí využít. A tak jsem poprosila naši vrchní fotografku, Lucku Monsportovou, aby zase po roce udělala pár fotek mým malým modelkám. A výsledek je jako vždy prostě dokonalý! Holky jsou holt miláčci kamer, můžete posoudit zde. Díky, Luci!

 

oli--belli--roza.jpg

Olinka, Odra a Rozinka Krásný motýl

 

 

 

 

13.10.2019 Národní výstava psů Gliwice

Percival Krásný motýl vyrazil s páníčky opět do Polska, kde se konala národní výstava psů. Po velmi dlouhém čekání a přísném posuzovaní se dočkali úspěchu! Percy byl hodnocen jako výborný 1, CWC, Nejlepší pes plemene!!! Moc gratuluji a držím palce, ať se brzy podaří i poslední potřebný krůček k získání polského šampionátu!

 

percy-gliwice.jpg

Percival Krásný motýl - výborný 1, CWC, Best male

 

 

 

 

 

5.10.2019 Klubová výstava KCHČaP Bačkov

V lehce nostalgické náladě jsme vyrazily s Bellinkou na poslední výstavu letošní sezóny. A to rovnou napříč Slovenskem do vesničky Bačkov, kde se konala klubová výstava KCHČaP. Posuzování se ujala paní rozhodčí Viera Vítková a Bella od ní dostala hodnocení výborná 2, res.CAC. Tak a letos už dost :)

 

bella-backov.jpg

Odra Krásný motýl - výborná 2, res.CAC

 

 

 

 

29.9.2019 Mezinárodní výstava psů Tulln

V rakouském Tullnu nás letos reprezentoval Percival Krásný motýl. Předvedení spolu s paničkou zvládli na jedničku a odnesli si hodnocení výborný 1, CACA, res.CACIB!!! Posílám velikou gratulaci!

 

percy-tulln.jpg

Percival Krásný motýl - výborný 1, CACA, res.CACIB

 

percy-tulln-2.jpg

Percyho tajemství úspěchu? Už zase se nám líbal s paní rozhodčí :)

 

 

 

 

8.9.2019 Mistrovství Slovenska v agility

Po roce se Lence a Rubimu povedlo opět úžasně zabodovat a obhájili svůj loňský titul!!! Cherubín Krásný motýl se stal II. vícemistrem agility družstev! Moc gratuluji, Leni, dokázali jste spolu s Rubim úžasné věci!

 

rubi-agi-mistr-2019.jpg

Cherubín Krásný motýl - II.vícemistr Slovenska v agility

 

 

 

 

25.8.2019 Mezinárodní výstava psů Interdog Bohemia Mladá Boleslav

Zase jedna výstavní neděle :) Tentokrát jsme si s Bellou zajely užít mezinárodní výstavu psů v Mladé Boleslavi. Bellinka se předvedla ve třídě šampionů a paní rozhodčí RNDr.Jaroslavou Ovesnou byla hodnocena jako výborná 1, CAC, res.CACIB. Tímto se té mé malé princezně podařilo splnit hned dva šampionáty v jednom dni. Odra Krásný motýl získala titul ČESKÝ ŠAMPION a splnila podmínky pro udělení nejvyššího výstavního titulu - INTERCHAMPION C.I.B.!!! Musím říct, že z kruhu jsem odcházela pořádně "naměkko" :) Bellinka je teprve tříletá fena a protože ji výstavy moc nebaví, je vystavována pouze omezeně a spíše zřídka. O to větším úspěchem je, že se jí povedlo tak snadno a rychle získat to nejvyšší ocenění, jehož může pes ve výstavních kruzích dosáhnout.

 

bella.jpg

Odra Krásný motýl - nový Český šampion a INTERCHAMPION C.I.B.

 

 

 

 

24. a 25.8.2019 Rubi a Mája

Cherubín a Mája Krásný motýl si užívají léto ve znamení agility, sportu a zábavy. Závodů agility se ůčastnili se svou majitelkou i tento víkend a byli skvělí! Vždyť oni to ani jinak neumí :) Nejlepší na tom všem ovšem je, že na závody vyráželi ze Severní Moravy, takže strávili pár dní nedaleko nás a mohla jsem si je zase po roce zajet pomazlit a probrat s Lenkou všechno to, co za ten rok zvládli, jak jsou oba úžasní, jaké lotroviny povádějí a vůbec, jak se pořád mají. Díky Leni, že jste si na mě udělali čas, moc ráda vás všechny tři vždycky vidím!

 

 

rubi--maja.jpg

 

 

 

 

 

17.8.2019 Mezinárodní výstava psů Bratislava

S Bellinkou jsme se v neděli vydali zkusit štěstí na Slovensko. A ono teda vážně stálo při nás! Odra Krásný motýl byla paní rozhodčí Vierou Vítkovou hodnocena jako výborná 1, CAC, CACIB a BOS!!!

 

bratsilava3str.jpg

Odra Krásný motýl - výborná 1, CAC, CACIB, BOS

 

 

 

 

30.7.2019 A zase něco o zdraví

Porthos Krásný motýl byl dnes vyšetřen na Klinice ABVet MVDr.Martinem Novákem na luxaci patelly. Jsem moc ráda, že výsledek je opět nejlepší, jaký může být - LP 0/0!

 

porthos-km.jpg

Porthos Krásný motýl

 

 

 

 

25. - 28.7.2019 European Open

Letošní mistrovství Evropy v agility se konalo v těchto dnech v Holandsku. Jsem velmi hrdá na to, že jedním z 850ti účastníků ze 43 zemí byly i Mája Krásný motýl se svou majitelkou Lenkou Adámkovou. Holky velkou akci i v extrémních vedrech krásně zvládly a užily si ji na 120%. Gratuluji, Leni!

 

 

 

 

 

 

13. - 14.7.2019 Brněnské psí dny

V době, kdy my jsme si s Olinkou užívaly výstavních kruhů v Německu, se naši agilťáci tužili v oblasti sportu. Cherubín a Mája Krásný motýl si byli se svou paničkou zaagilitit na Brněnských psích dnech a byli prostě NEJ! V sobotu obsadila Majinka v součtech první místo a Rubi druhé, v neděli byl Rubi v součtech opět na druhém místě. Gratuluji!!!

 

brnenske-psi-dny.jpg

Mája a Cherubín Krásný motýl

 

 

 

 

13. - 14.7.2019 Rassehunde Ausstellung Nürnberg

Tento víkend jsme strávily s Olinkou v německém Norimberku, kde se konaly národní a mezinárodní výstava psů. Oli se po oba dny předvedla ve třídě šampionů. V sobotu posuzovala paní Rita Kadike-Skadina (LV), v neděli pan Milivoje Urošević (RS) a Olinka byla po oba dny hodnocena jako výborná 2, res.CAC. Výsledek mě v silné konkurenci opravdu těší a myslím, že to byla pěkná tečka za výstavní sezónou 2019. Letos a vlastně po celou Olinčinu výstavní karéru, se nám ve výstavních kruzích dařilo přímo závratně!

 

111.jpg

Olinka Krásný motýl (3 roky)

Interchampion C.I.B.

Český grandšampion

Český šampion

Slovenský šampion krásy

Polský šampion

Rakouský šampion

Maďarský šampion

Rumunský šampion

Klubový šampion KCHMPP (CZ)

Klubový šampion KCHČaP (SK)

Český junioršampion

Klubový junioršampion

Národní vítěz

Klubový vítěz

čekatel Německého šampiona VDH

čekatel Německého šampiona VK

TOP papillon 2017 - 1.místo fena

TOP papillon 2018 - 1.místo fena

Landessieger Brandenburg

10x BOB, 7x BOS, 8x CACIB, 2x BOJ, BIS, BIG III

 

Olinka Krásný motýl, moje jedinečná a výjimečná holčička, jeden z výstavně nejúspěšnějších papillonů v historii českého chovu. Svým šarmem a elegancí okouzlila rozhodčí exteriéru napříč Evropou.

Svůj první BOB a BIS II zíkala ve svých 15 měsících na Slovenské klubové výstavě v silné konkurenci a od zahraničního pana rozhočího. Letos se stala absolutním vítězem klubové výstavy VK plemen v Německu s titulem BIS 1.místo. Umístění v závěrečných soutěžích si odnesla také z rakouské mezinárodní výstavy, kde získala třetí místo v 9. skupině FCI - BIG III...

Nejen splnila, ale bohatě překonala všechny moje sny a plány. Díky Oli, žes to pro mě udělala! Doufám, že dalších aspoň 13 let tě za to budu moct dnes a denně rozmazlovat! Teď přichází pomalu čas nastoupit do "výstavního důchodu" :)

 

 

 

 

5.7.2019 Miedzynarodowa wystawa psów rasowych Wiszla

Když už máme tři volné dny, to by bylo, abychom aspoň jeden z nich nestrávili na výstavě :) V Polsku už sice máme hotovo, obě holky jsou Polskými šampionkami, ale když Wiszla je tak blízko... Na výstavu jsme vyrazili s Percym a jeho nejúžasnějšími páníčky a ve Wiszle se potkali ještě s dalšími českými vystavovateli. Nakonec mi přišla celá výstava moc krátká, vůbec jsme si nestihli všechno vypovědět :) A jak jsme dopadli? Perival Krásný motýl ve velmi silné konkurenci byl hodnocen jako výborný 2. Odra Krásný motýl si odnesla hodnocení výborná 1, CWC, res.CACIB! Papillonky posuzoval pan Tomasz Borkowski.

 

wiszla2.jpg

Odra Krásný motýl - výborná 1, CWC, res.CACIB

 

 

 

 

 

30.6.2019 Mezinárodní výstava psů Székesfehérvár - Agárd

Krásný, slunečný a opravdu hooodně teplý den jsme si užili na mezinárodní výstavě psů v Maďarsku. Posuzování se ujal maďarský rozhodčí, pan Gyula Sarközy. Ve třídě otevřené se předvedla Bellinka, která v těžké konkurenci skončila na druhém místě s hodnocením výborná 2, res.CAC, res.CACIB. Olinka se předvedla ve třídě šampionů a byla ohodnocena jako výborná 1, CAC. Tímto Olinka splnila podmínky pro udělení titulu MAĎARSKÝ ŠAMPION!!! Výstavu jsme si užili navzdory vedru ve výborné společnosti a dobré náladě. Na obě ušaté holčičky jsem moc pyšná, jak to krásně zvládly!

 

agardfb2.jpg

Odra a Olinka Krásný motýl

 

 

 

 

 

26.6.2019 A co jinak nového?

Ále, pořád lítáme někde po lesích :)

holky.jpg

Odra, Olinka, Dorotka a Rozinka Krásný motýl - holčičí vycházková parta :)

 

 

 

 

22.6.2019 Qvítečko a Rebi

Jsem vždy moc ráda, když dostanu fotku nebo zprávu od mých odchovů. Naštěstí na mě jejich páníčci myslí a já si můžu prohlížet, jak ty "moje" štěňátka rostou do krásy, jak se mají ve svých rodinách parádně a dělají spoustu radosti svým lidem. Nedávno mi napsali Qvítečko a Rebel, pejskové z našich dvou aktuálně posledních vrhů. Rostou z nich velcí fešáci a jde vidět, že se mají snad ještě mnohem lépe než skvěle! Děkuju za super fotky a perfektní péči jejich rodinám!

 

 

qvita2.jpg

Qvítko Krásný motýl, 8 měsíců

 

rebi4.jpg

Rebel Krásný motýl, 5 měsíců

 

 

 

 

15. a 16.6. Spezialrassehundeausstellung Königs Wusterhausen

Olinka zahajuje svou výstavní kariéru v Německu. Rozhodla jsem se začít výstavou menšího typu a vyzkoušet, jak se v Německu vystavuje. Ale s Olinkou holt vždy a všude jen ve velkém stylu :) V sobotu posuzoval pan rozhodčí ze Španělska, Francisco Ruiz Rodriguez, v neděli německý pan rozhodčí, Stefan Wächter. V sobotu ve třídě šampionů získala Oli hodnocení výborná 1, CAC, Best Bitch, BOB a v odpoledních soutežích se stala absolutním vítězem celé výstavy BEST IN SHOW!!! V neděli už byla na Olince přece jen trošku znát únava, dvoudenní akce už jsou pro nás obě náročnější. Ale Oli je bojovník, šla do toho naplno, úžasně zabojovala a výsledky? Výborná 1, CAC, Best Bitch, Landessieger, BOB  a v odpoleních soutěžích stála opět na stupínku vítězů, tentokrát se stala druhým nejlepším psem výstavy BEST IN SHOW 2.MÍSTO!!! Byl to víkend plný fantastických úspěchů, v Německu se nám moc líbilo, bylo úžasné, jak nám i úplně cizí lidé blahopřáli a fandili... prostě jeden z víkendů, na které se nezapomíná :) Moje malá, ušatá láska ukázala jako vždy, že je výjimečný pejsek a já mám velké štěstí, že ji mám!

 

oli-kw.jpg

Olinka Krásný motýl - BEST IN SHOW

 

 

 

 

7.6.2019 Slavíme!!!

Dnes oslavil Kideček své osmé narozeniny.Tak to aspoň říká kalendář. Ale já mu teda vůbec nevěřím. Jakých 8 let? Vždyť je to pořád to nejúžasnější, nejsladší a nejmilovanější štěňátko na světě! Všechno nejlepší, Kidečku, a hlavně hodně zdravíčka!

O týden později, 14.6. oslaví své sedmé narozeniny také Isa. I Isarce přeji všechno nejlepší, spoustu zdravíčka, bláznivých akcí a nápadů, prostě přesně to, co má nejraději :)

 

kid8.jpg

Kideček (Golden Leaf´s Whizkid), 8 let

 

 

 

 

5.6.2019 Kvalifikace na Mistrovství Evropy!!!

Úžasné a fantastické zprávy ze Slovenska. Lenka Adámková a Mája Krásný motýl se kvalifikovaly na Mistrovstní Evropy v agility!!! Moc a moc gratuluji, budu držet všechny palce, které mám!!! Užíjte si to, holky!

 

 

Video z kvalifikačních závodů

 

 

 

 

4.6.2019 Zdravotní okénko

Výborné zprávy od Percyho. Percilavl Krásný motýl byl vyšetřen u MVDr.Jahody na luxaci patelly a výsledek je ten nejlepší, jaký mohl být - LP 0/0! Super!

 

 

 

 

23.5.2019 Fotky Belly a Rozy

Úžasná Klára Honomichlová nám v Litoměřicích nafotila úžasné fotky! Moc za ně děkuji! Modelkami jsou matka s dcerou, tříletá Odra Krásný motýl a čtyřměsíční Rozinka Krásný motýl. Malá Roza se zůčastnila jako maskot obou víkendových výstav a byla prostě nejlepší :) Pořád veselá a plná energie, dlouhou jízdu autem spokojeně prospala na klíně, v kruhu si pořádně procvičila a potrénovala vystavování, mazlila se se všema v širokém okolí a jsem si jistá, že kdyby mohla, jede na výstavu klidně i v pondělí :) Všechny fotky si můžete prohlédnout zde.

 

2.jpg

 

4.jpg

 

1.jpg

 

3.jpg

 

 

 

 

 

19.5.2019 Mezinárodní výstava psů Litoměřice

Aby toho nebylo málo, v neděli jsme nabraly opačný směr a vyrazily prozměnu na českou mezinárodní výstavu v Litoměřicích. Výstavu posuzoval rozhodčí ze země původu plemene a bylo to vidět i na rekordním počtu přihlášených psů. Odra Krásný motýl se předvedla v silně zastoupené třídě otevřené. Francouzský rozhodčí, pan Christian Jouanchicot, Bellince zadal hodnocení výborná 1, CAC!

 

 

bella-lit.jpg

Odra Krásný motýl - výborná 1, CAC

 

 

 

 

18.5.2019 Národní výstavy Pápa

Loňská výstava v maďarském městečku Pápa se mi tak líbila, že když jsem letos měla možnost jet znovu, moc jsem ani neváhala. Tentokrát jsme jely s Bellinkou a užily si parádní výstavní den v pěkném výstavním areálu s prima partou milovníků papillonků. Dopoledne posuzovala první ze dvou národních výstav, paní rozhodčí Tiina Taulos z Finska. Ke psům měla velmi pěkný přístup a pro Bellinku samou chválu. Z kruhu jsme odcházely s hodnocením výborná 1, CAC, BOS! Odpoledne se posuzování ujala paní Galyah Litova z Bulharska a ta zadala Bellince hodnocení výborná 1, CAC, BOB!!! Vážím si toho, že nám obě paní rozhodčí zadaly nejvyšší tituly pouze čtyři měsíce po odchovu Bellinčiných prvních štěňátek a ocenily ji jako fenku ve výborné kondici! Odpoledne dokonce Bella porazila i svého krásného konkurenta a odnesla si z kruhu BOB. Je to šikula, já to říkám pořád :)

 

bella-papa.jpg

Odra Krásný motýl - 2x výborná 1,2x CAC, BOS a BOB!!!

 

 

 

 

 

12.5.2019 Mezinárodní výstava psů Wieselburg

Na mezinárodní výstavu psů do rakouského Wieselburgu jsme se rozjeli s Olinkou, Percym a jeho páníčky. Krásní motýlci se v Rakousku rozhodně neztratili a od rozhodčího, pana Otakara Vondrouše, si odnesli slova chvály a skvělé hodnocení. Percival Krásný motýl si v mezitřídě vyběhal ocenění výborný 1, CACA. Olinka Krásný motýl zístala ocenění výborná 1, CACA, CACIB a BOS! A tímto splnila podmínky pro udělení titulu RAKOUSKÝ ŠAMPION!!! Užili jsme si prima den ve výborné společnosti a úspěchy obou ušáčků mě moc potěšily. Oli, Percy vy jste moji úžasňáčci!

 

percy-a-oli-wies.jpg

Percival a Olinka Krásný motýl

 

 

 

 

4.5.2019 Krajowa wystawa psów rasowych 9.grupy FCI

Bellinka to dneska zmákla! Na národní výstavě v Polsku získala od paní rozhodčí Magdaleny Świetoń hodnocení výborná 1, CWC. A tímto splnila podmínky pro udělení titulu POLSKÝ ŠAMPION. Šikula moje!

 

a5.jpg

Odra Krásný motýl - nový Polský šampion

 

 

 

 

27.4. - 1.5.2019 Dalmatia Dog Shows

Percival Krásný motýl se se svými páníčky vydal na parádní dovolenkovou a výstavní jízdu do Chorvatska. V Chorvatském Zadaru se v průběhu pěti dní odehrává série pěti národních a mezinárodních výstav. Percy ve svých 17 měsících sklízí fantastické úspěchy! Od rozhodčích z různých koutů Evropy získal 5x hodnocení výborný 1, CAC a 3x také res.CACIB A 1x CACIB!!! Tímto Percival Krásný motýl splnil podmínky pro udělení titulu CHORVATSKÝ ŠAMPION!!! Moc Percymu a jeho páníčkům gratuluji, mám z jejich úspěchu obrovskou radost! Je to neskutečný pocit, když se těm mým, s láskou vypiplaným štěňátkům takhle daří i v mezinárodní konkurenci na velkých akcích! Gratuluji, jste úžasný tým!!!

 

percy-zadar.jpg

Percival Krásný motýl - Chorvatský šampion

 

 

 

 

28.4.2019 Mistrovství agility plemen

"Mala som niekoľko ciest ako prejsť parkúr a stále som si nevedela vybrať. Až to prišlo. Prestala som nad tým rozmýšľať. Rubko mal v očiach pokoj a radosť z behu. Jednoducho sme začali bežať až kým sme nedobehli. A podarilo sa, obhájili sme si druhé miesto a stali sa vicemajstrami CR plemena papillon."

Já jsem tak pyšná! Já jsem na ně táááák strašně pyšnááááá! Ještě, že nemám zpívající kytku, nepřežila by ani minutu :) Vícemistrem agility plemen v ČR se stal Cherubín Krásný motýl. Leni, Rubi, pro mě jste nejlepší na světě, moc a moc gratuluji!!!

 

rubi-vicemistr.jpg

Cherubín Krásný motýl, vicemistr agility plemen v ČR

 

 

 

 

27.4.2019 Klubová výstava KCHMPP Mladá Boleslav

Na klubovky jezdím moc ráda, takže aspoň jednu jsem si letos musela naplánovat. Na klubovou výstavu do Mladé Boleslavi jsme vyrazily s Olinkou, která se předvedla ve třídě šampionů. Posuzování plemene papillon se ujala německá rozhodčí, paní Irene Hess a Olince zadala hodnocení výborná 1, CAC. Tímto Olinka nasbírala posledních pár chybějících bodů a splnila podmínky pro udělení titulu KLUBOVÝ ŠAMPION KCHMPP. Na výstavě jsme potkaly spoustu známých a parádně jsme si celý den užily. Jako vždy mi bylo potěšením předvést Olinku v kruhu a celou dobu si říkat, jakou mám kliku, že ty tři kila krásy, elegance a dokonalosti jsou jen a jen moje.

 

klubovka-mb-str.jpg

CH.Olinka Krásný motýl - výborná 1, CAC

 

 

 

25.4.2019 Rozinka roste

Malá Rozinka roste jako z vody, za chvilku už oslaví čtyři měsíce a z roztomilého štěňátka bude legrační dorostenec. Holčička mi dělá velkou radost, je nejen krásná, ale i fantastická v povaze a temperamentu. Zatím si užíváme společné dny, Rozi poznává svět a užívá si spoustu lumpáren každý den :)

 

1.jpg

Rozinka Krásný motýl, 3,5 měsíce

 

 

 

 

13. a 14.4.2019 Dog show Satu Mare

Konečně jsme letos i my zahájili výstavní sezónu! Už se mi po výstavních kruzích i stýskalo :) A když už zahájení, tak ve velkém stylu! Vyrazli jsme s Olinkou, Bellou a partou nadšných pejskařů a jejich miláčků na výstavní víkend do rumunského městečka Satu Mare. Víkend jsme si parádně užili a sklidili jsme úspěchy, o kterých se mi ani nesnilo. V sobotu se Olinka Krásný motýl předvedla na národní výstavě, kde ji pan rozhodčí Marian Draganescu zadal hodnocení výborná 1, CAC, BOB! Odpoledne na mezinárodní výstavě posuzované panem Oliverem Simonem získala Olinka hodnocení výborná 1, CAC, CACIB, BOB! Tímto se moje malá kráska stala RUMUNSKÝM ŠAMPIONEM  a také splnila podmínky pro udělení titulu INTERCHAMPION C.I.B.!!! V neděli naše výstavní klání pokračovalo za účasti Olinky i Belly. Olinka byla panem rozhodčím Tamasem Jakkelem ohodnocena jako výborná 1, CAC a poražena svoji sestrou Odrou (Bellou), která získala hodnocení výborná 1, CAC, CACIB a BOB!!! Prostě víkend plný zážitků, sluníčka, krásných psů, milých tváří a fantastických úspěchů!

 

rumunsko.jpg

 

 

 

 

7.4.2019 Národní výstava psů Ostrava

Při národní výstavě psů v Ostravě probíhala také bonitace Exotic klubu, které se zůčastnili Percival a Porthos Krásný motýl. Oba kluci byli uchovněni s velmi pěknými bonitačními kódy a velkou pochvalou za krásný, elegantní a prostorný pohyb. Tímto se z mých "štěňátek" stávají dospěláci a chovní jedinci :)

 

porthos-agi.jpg

Porthos Krásný motýl, 16 měsíců

 

 

 

 

24.3.2019 Rebi odjíždí

Dnes odjel se svou novou rodinou můj miláček, Rebel Krásný motýl. S Rebískem se mi těžce loučilo, ale vím, že našel moc prima páníčky, kterým přinese spoustu radosti. Věřím, že ho čeká krásný život přesně jako dělaný pro Krásného motýlka. Měj se dobře Rebi a rychle si na svoji novou smečku, plnou hodných lidí, zvykni!

 

 

4.jpg

Rebel Krásný motýl

 

 

 

 

17.3.2019 TOP žebříček

Výstavní sezona 2018 byla tak úspěšná, že ještě letos v březnu sklízíme loňské úspěchy :) V sobotu 16.3.2019 se konala v Urmicích klubová výstava KCHČaP, kde byli jako každoročně i letos vyhlašováni vítězové v jednotlivých kategoriích TOP žebříčku, který honotí výstavní a sportovní úspěchy jednotlivých psů. Soutěže se zúčastnily Olinka i Odra Krásný motýl a dopadly naprosto fantasticky! Olinka Krásný motýl se stala nejúspěšnější fenou výstavní sezóny 2018. Druhou nejúspěšnější fenou výstavní sezóny 2018 se stala Odra Krásný motýl! Odra si také oficiálně převzala diplom a pohár a stala se klubovým šampionem. Holčičky moje opravdu neskutečně zabojovaly a zabodovaly, jsem na ně moc hrdá! Velké poděkování patří paní Hedvice Živníčkové a Marušce Köllnerové, které nám všechna tato ocenění převzaly a dovezly, děkujeme!

 

1.jpg

 

 

 

 

16.3.2019 Krajowa wystawa psów rasowych Raciborz

Percival Krásný motýl ve svých 15 měsících zahajuje výstavní kariéru v dospěláckých kategoriích. Poprvé se předvedl v Polsku na národní výstavě, kde byl rovnou ohodnocen jako výborný 1, CWC, Best dog a BOS!!! Tak to tak vypadá, že nám u Kroměříže roste další ušatá superstar. Moc gratuluji Percymu a jeho páníčkům, mám z jejich úspěchu obrovskou radost!

 

 

percy-medaile-str.jpg

Percival Krásný motýl, 15 měsíců

 

 

 

 

15.3.2019 Nové fotky štěňátek

Máme spoustu krásných, nových fotek našich nejmenších. Rozinka i Rebi se sice snažili byl rychlejší než blesk, ale díky naší nejúžasnější fotografce, Lucce Monsportové, se přece jenom podařilo je zachytit. Nevím, kdo byl po skončení focení unavenější, jestli štěnátka nebo my :) Díky, Luci, fotky jsou prostě parádní! Prohlédnout si je můžete zde.

 

 

str1.jpg

Rozi a Rebi

 

str2.jpg

Rozinka Krásný motýl, 10 týdnů

 

str3.jpg

Rebel Krásný motýl, 10 týdnů

 

 

 

 

25.2.2019 7 týdnů

Rozi a Rebi mají sedm týdnů a po hodině řádění se dají zachytit na video i jinak, než jako dvě rozmazané bílé šmouhy :)

 

 

 

 

 

 

 

17.2.2019 Raraši rostou

Rozinka a Rebel už mají šest týdnů, jsou všude a jsou k nezastavení :) Rebelek je, navzdory svému jménu, něžný, sladký psí chlapeček s věčně uvrtěným ocáskem a dokonalou andělskou tvářičkou. Rozinka je, navzdory svému roztomilému jménu, malý ďáblík, nezastavitelná lavina, dračisko a lotřík první kategorie. Ale po absolutním vyběhání, cupování hraček, mamky Belly, mě a vůbec všeho a všech v dosahu, se spokojeně stulí do jednoho klubíčka a najednou jsou andílci oba dva :)

 

 

 

stra1.jpg

Rozinka Krásný motýl, 6 týdnů

 

stra2.jpg

Rebel Krásný motýl, 6 týdnů

 

 

 

 

16.2.2019 Agility Tattendorf

Dnes proběhlo poslední kolo série agility závodů v Rakouském Tattendorfu, jehož součástí bylo také vyhlašování výsledků. Absolutním vítězem v kategorii A3 se stal pejsek Cherubín Krásný motýl!!! Moc gratuluji jeho majitelce, která s Rubim tvoří dokonalou dvojku a ten nejlepší tým! Leni, jste skvělí, nevím, co více na to říct, na vás jsou prostě slova krátká :) Gratuluji a jsem na vás moc pyšná!

 

tat-rubi.jpg

Cherubín Krásný motýl s majitelkou Lenkou Adámkovou

 

 

 

 

7.2.2019 Kluci píšou domů

Quentinek i Qvítečko už se dávno zabydleli ve svých nových rodinách, denně si užívají parádní psí život a objevují všechno nové, co budou v životě potřebovat. Jsem moc ráda, že si na mě občas vzpomenou, udělají si na mě čas ve svých nabitých programech a moc děkuji jejich páníčkům za zprávy i fotky! Oba kluci dělají spoustu radosti a to dělá velkou radost i mě.

 

quenti.jpg

Quentin Krásný motýl, 4 měsíce

qvita.jpg

Qvítko Krásný motýl, 4 měsíce

 

 

 

 

9.10.2003 - 28.1.2019 Dáda Krásná fanfára

Děkuji ti, holčičko moje, za každý den, který jsem s tebou mohla strávit!

 

z1.jpg

z2.jpg

z3.jpg

z4.jpg

 

 

 

 

 

27.1.2019 Malí už jsou velcí

Naši nejmladší rostou a rostou a nechtějí toho nechat :) Už mají tři týdny a pomalu ale jistě se z nich stávají pejskové se vším všudy. Začínají si hrát, okusovat se a zakusovat každého, kdo by mohl být kořist. Zatím tedy útoky jejich bezzubými tlamičkami zvládáme, ale nevím, nevím, jak to půjde dál :)

 

str.jpg

Rozinka a Rebel Krásný motýl, 3 týdny

 

 

 

 

 

24.1.2019 Dorotka má narozeniny

Dnes slaví Dorotka své désáté narozeniny. Přejeme jí s celou smečkou všechno nejlepší, hodně zdravíčka a aspoň ještě jedny kulatiny oslavené s námi!

 

zzzzz.jpg

Dorotka Krásný motýl

 

 

 

 

 

20.1.2019 Obedience

Lence a jejím Krásným motýlkům nuda opravdu nehrozí :) Dnes se Cherubín Krásný motýl se svou majitelkou zůčastnil obedience závodů. Po absolvování pouhých čtyř tréninků Rubi s Lenkou složili zkoušku OBZ - B na velmi dobře! Na výbornou jim chyběly jen 4 bodíky. Leni, Rubi, vy jste prostě NEJ! Moc a moc gratuluji!

 

obedience.jpg

Cherubín Krásný motýl

 

 

 

 

19.1.2019 Agilty Tattendorf

Naše agiliťácké hvězdy se opět vydaly do Rakouska na další, ze sérii agility závodů. A tentokrát jsem na ně tak pyšná, že už se nejspíše začnu brzy vznášet :) Dařilo se jim absolutně úžasně a oba ušáčci stáli na bedně! Cherubín Krásný motýl se umístil v kategorii A3 na prvém místě, Mája Krásný motýl v kategorii A2 na druhém místě. Leni posílám vám obrovskou gratulaci, jste nejlepší!!!

 

tattendorf.jpg

Úžasňáci dokonalí - Mája a Cherubín Krásný motýl

 

tattendorf-2.jpg

Malý vítěz - Cherubín Krásný motýl

 

 

 

 

 

 

19.1.2019 Qvítko se stěhuje

Dnes se náš malý Qvítečko přestěhoval ke své nové rodině. Věřím, že si našel ty nejlepší paničky pod sluncem a čeká ho prima život plný rozmazlování, her a procházek. Měj se Qvitoušku krásně a prožij ten nejlepší psí život, přesně takový jaký si pro tebe přeju!

 

str2.jpg

Qvítko Krásný motýl

 

 

 

 

12.1.2019 Rosteme, rosteme

Malí cvalíčci rostou bleskovou rychlostí. Už za pět dní oba zdvojnásobili svoji porodní hmotnost a teď už můžu jenom vzpomínat, jak se mi ještě nedávno vešli pohodlně do dlaně :) Jsou to hodňoučká a kulaťoučká miminka, jde vidět, že se Bella vzorně stará a svoji maminkovskou roli si náležitě užívá. Jak nám rarášci rostou do krásy můžete sledovat v jejich fotogalerii.

 

str-rebel.jpg

Rebel Krásný motýl, 10 dní

 

rozi-str.jpg

Rozinka Krásný motýl, 10 dní

 

 

 

 

 

 

3.1.2019 Máme štěňátka

Tak nám ten nový rok začal úplně nejlépe, jak mohl. Ve čtvrtek večer vykoukli na svět malí krásní motýlci, pejsek Rebel a fenečka Rozinka. Asi usoudili, že to tady není zas až tak nějak extra zajímavé, protože od té doby jenom jí a nebo spí a rostou před očima :) Vítejte naši malincí!

 

 

2.jpg

Rebel a Rozinka Krásný motýl

 

 

 

NOVINKY 2018

NOVINKY 2017

NOVINKY 2016

NOVINKY 2015

NOVINKY 2014

NOVINKY 2013