Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

NOVINKY

 

 

20.9.2022 Rubi je A3 šampoion!!!

Pejsek Cherubín Krásný motýl, který se na Slovensku věnuje se svou super paničkou agility, se stal A3 šampionem! Moc a moc gratuluji, Leni, je to úžasné koukat na to, jak si plníš s Rubim a Májinkou sny a jak jdete všichni tři do všeho s nadšením a hlavně radostí! Věřím, že si ještě pár snů určitě splnit zvládnete.

 

rubi-champ.jpg

 

 

 

 

20.9.2022 Podzim je tu

Léto uteklo ani nevím jak, všechna štěňátka se pomalu ale jistě rozprchla do nových domovů a já si užívám zprávy z jejich nových rodin. Stejně jako zprávy od těch odchovů, kteří už ve svých rodinách žijí nějaký ten pátek. Moc mě těší, že se všichni hlásíte, píšete a fotíte, děkuji za to! Není nic lepšího, než vidět moje štěňátka spokojená a milovaná.

 

str-kaja.jpg

Kája Krásný motýl už taky oficiálně vstoupil mezi seniory, ale já myslám, že spíš zraje jako víno

 

str-bony.jpg

Bonifác Krásný motýl oslavil letos už 14 narozeniny, ale míčky ho pořád baví :)

 

str-johanka.jpg

Johanka Krásný motýl se narodila jako sladká princeza a je taková i ve svých 10 letech

 

str-rubi.jpg

Cherubín Krásný motýl už také oslavil 10 narozeniny, ale pro radost si ten parkur občas ještě dopřeje

 

str-maja.jpg

Mája Krásný motýl se svo paničkou letos opět reprezentovala na evropském mistrovství agility a za pár dní se chystá i na mistrovství světa. Jste jedničky, holky!

 

str-porty.jpg

Porthos Krásný motýl také letos absolvoval pár agility závodů v kategorii A3 a jooo úspěšně :)

 

str-sabi.jpg

Sabina Krásný motýl si úžívá léto na chatě a na procházkách

 

str-qvitko.jpg

Qvítko Krásný motýl to má stejně, léto v Beskydech musí být

 

str-terezka.jpg

Terezka Krásný moýl, dovolenkuje, zahradničí a lumpačí :)

 

str-mani2.jpg

Talisman Krásný motýl s paničkou letos projezdil celou Evropu, kde vždy vzorně reprezentoval

 

str-riki.jpg

Ulrika Krásný motýl, to nejdůležitější dvoukilové motýlčátko na planetě....však je taky Olinčina dcera, že :)

 

str-vigo.jpg

Vigo Krásný motýl doma prohání svoji novou smečku

 

str-vali.jpg

Valentýna Krásný motýl s paničkou Luckou jsou spolu prostě dokonalé, Valinka si užila nabité léto, procestovala půl republiky a k tomu se naučila spoustu nových věcí, triků i cviků. Jste spolu super, holky!

 

str-volt2.jpg

Můj miláček, Volt Krásný motýl, zůstali jsme spolu dlouho a tak mi teď pořád ještě trošku chybí. Už se těším na návštěvuu, Voltí!

 

str-belicka3.jpg

Isabela Krásný motýl malá velká bojivnice, už se jí pomalu blíží 11.narozeniny, tak Beličko nezapomeň, domluvenou máme patnáctku!

 

str-cody.jpg

Cody Krásný motýl, který za dva týdny oslaví 14.narozeniny

 

 

 

27.6.2022 Kluci pózují

Kluci oslavili čtyři měsíce a tak jsme uděli pár nových fotek

 

vigo-4-mesice.jpg

Vigo Krásný motýl

 

volt-4-mesice.jpg

Volt Krásný motýl

 

 

7.6. a 14.6.2022

Kideček a Isa oslavili své 11. a 10.nerozeniny. Nějak mi ta smečka pomalu ale jistě stárne. I když zrovna tihle dva si rozhodně nepřipouštějí :) Všechno nejlepší ušáčci moji, užívejte života na 120% i další rok!

 

 

 

4.6.2022 Kluci rostou

Oba pejskové z našeho posledního vrhu rostou, řádí, zkoumají svět a pak dospávají dobrodrůžo na gauči. Oba jsou úžasní, typičtí papilloní chlapečci - mazliví, něžní, pro hračku a jídlo všeho schopní, roztomilí mamánci s věčně vrtícími ocásky, kteří na mě visí pohledem a čekají, jestli něco náhodou nebudu chtít, nebo jestli náhodou nepříjde pohlazení. Pro oba zatím stále hledám nové rodinky, které je budou zbožňovat a rozmazlovat. 

 

vigo-a-volt-2.jpg

Když je to řádění přece jenom unaví :)

 

vigo1.jpg

Jooo, Vigoušek, ten těžký život má :)

 

vigo-a-volt1.jpg

Po procházce mívají standartně těžký život oba :)

 

 

 

 

26.4.2022 Holky slaví

Moje dvě lásky dnes slaví své šesté narozeniny. Vůbec netuším kam se ten čas poděl. Všechno nejlepší holky moje a hlavně hodně zdravíčka! Doufám, že si ještě užijeme spoustu výletů, procházek, že se Bellince podaří způsobit mi tenisový loket od házení míčků a Olince budu ještě roky a roky škrabkat každý večer hodinu pupík u sledování televize. Jste moje dva stíny, moje štěstí, moje štěňátka. Všechno nejlepší i bráškovi Otíkovi!

 

oli--belli.jpg

Olinka a Odra Krásný motýl

 

 

 

16.4.2022 Valentýnka odjíždí

Čas letí jako splašený i normálně, ale když jsou doma štěňátka, zrychlí ještě o něco více. Uteklo to jako voda, z malých žížalek už jsou velká štěňátka a Valentýnka dnes odjela ke své nové rodině. Její páníčci se na ni byli několikrát podívat, takže to naše holčička brala jako samozřejmost, že teď s tou prima rodinkou někam odjíždí. Měj se moc krásně, holčičko naše, často mi piš a vzhledem k tomu, že budeš žít kousek od nás, tak se určitě budeme i vídat.

 

 

vali-a-lucka.jpg

Byla to láska od první chvíle - Lucka a Valinka

 

 

 

13.12.2022 Moji malí valentýnci

Dárečky k Valentýnu o den dřív, tak by se dal nazvat náš vrh "V". Dva kluci a holčička přišli na svět v neděli dopoledne. Jako vždy úžasnou matkou je C.I.B.MultiCh Odra Krásný motýl. Hrdým otcem je polský pejsek importovaný z Litvy, Maestro Margenis. Maličkým se zatím na světě moc líbí, mlíčko jim chutná a Bellinka se od nich nehne ani na krok. A já taky ne :) Pár fotek našich andílků najdete zde

 

 

vecka.jpg

Moji malí valentýnci

 

maestro-str.jpg

Otec našich malých, Maestro Margenis

 

 

 

 

12.2.2022 Už je to 18 let

Dnes je to přesně na den 18 let, co jsem si přivezla svoji první papilloní holčičku. Letí to neskutečně. Aninka mě naučila všechno, co o psech dnes vím, byla dokonalý parťák, měla se mnou obrovskou trpělivost, odpustila mi všechny moje začátečnické chyby a dala mi krásných 15 let v její úžasné společnosti.

 

foto-anci.jpg

Dáda Krásná fanfára, 4 měsíce

 

 

 

 

12 a 13.2.2022 Mani na výletě

Talisman Krásný motýl s paničkou si užili víkend v Budapešti. Mani je velký cestovatel a každý výlet si užívá na maximum. V Budapešti ocenil příjemné parčíky, klacíky tak akorát do psí tlamky a jooo pamaátky prý taky docela ušly :)

 

 

mani-budapest.jpg

Talisman Krásný motýl, 1 rok

 

 

 

 

9.2.2022 Riki píše

Naše malá Rikinka roste, občas trošku lumpačí, prohání míčky o stošest, hezky baští, jo a prý tak trošku štěká :) Ale co je hlavní, často píše a posílá fotky! Už je z ní skoro "velká" holčička, nedávno oslavila osm měsíců a ze štěňátka pomalu roste psí slečna. Moc zdravíme Rikoušku, tebe i paničky!

 

 

riki-8-mesicu.jpg

Ulrika Krásný motýl, 8 měsíců

 

 

 

 

6.2.2022 Lord of the winter

Rubi s Májou a jejich paničkou Lenkou se zůčastnili svých oblíbených zimních závodů v agility Lord of the Winter a o týden později si zaběhli ještě zkoušku. A byli úspěšní! Gratuluji, Leni!

 

lord-22.jpg

Mája a Cherubín Krásný motýl

 

 

 

 

24.1.2022 Dorotka slaví

Dnes slaví Dorotka Krásný motýl své 13.narozeniny. Přejeme ti s celou smečkou všechno nejlepší, princeno moje, a hlavně hodně zdravíčka! Dorotka je už třináct let moje něžná, rozumná kráska, hlavní kápo naší smečky a za ty roky i součást mě samotné. I když se na stránkách a facebooku objevují spíše ti mladší, ti kteří se prezentují na výstavách, pózují na fotky a plní stránku novinek, ti nejdůležitější jsou ti nejstarší. Ti, kteří se mnou ušli nejdelší cestu den za dnem a byli tady, kdykoliv jsem je potřebovala. A moc doufám, že spolu ještě kus ujdeme, Dorotko!

 

 

dorotka-13.jpg

Dorotka Krásný motýl, 13 let

 

 

 

3.1.2022 Máme narozky

Kdo má dneska narozeniny? No přece Rozíček! Přejeme ti, Rozi, s celou smečkou hlavně zdravíčko a neboj, nikdo z nás neočekává, že by sis ve třech letech přestala myslet, že jsi štěňátko :) Užíj si další báječný rok života, pusíčku!

 

 

roza-patek-8.jpg

Rozinka Krásný motýl, 3 roky

 

 

 

NOVINKY 2021

NOVINKY 2020

NOVINKY 2019

NOVINKY 2018

NOVINKY 2017

NOVINKY 2016