Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

NOVINKY

 

 

 

27.11.2021 Riki odjíždí

Dnes se vydal do světa můj malý miláček, Rikinka. Bude žít v Pardubicích v rodině Hronových, která už dala sedm krásných let plných lásky a vzorné péče naší sladké Lentilce Krásný motýl. Lentilka minulý týden zemřela po útoku velkého psa. Dělej své nové rodině tolik radosti, jako tvoje tetička, Rikinko, a prožíj dlouhý spokojený život v těch nelepších rukách, do jakých jsem tě mohla svěřit!

 

riki-pardubice.jpg

Tak tady tomu gauči teď budu šéfovat :)

 

 

 

 

13. a 14.11.2021 Mezinárodní výstava psů Tulln

Letošní výstavní sezónu jsme uzavřely v Rakousku na dvou mezinárodních výstavách v městečku Tulln. Rozinka se předvedla oba dny ve třídě šampionů. V sobotu získala od pana rozhodčího Igora Selimoviče hodnocení výborná 2, res.CACA. V neděli od pana rozhodčího Marca Marabotta výborná 1, CACA. Rozi se zjevně rozhodla, že ještě kariéru ukončit nechce, takže si pro ten jeden zbývající poslední CAC potřebný na rakouského šampiona budeme muset zajet ještě příští rok :) Letošní výstavní sezóna byla nabitá neskutečnými úspěchy a zážitky. Rozinka v průběhu letošního roku dokončila čtyři národní šampionáty, grandšampionát a také titul intechampiona. Tak teď je čas zahájit zimní odpočinek a těšit se na výstavní sezónu 2022.

 

roza-tulln21.jpg

Rozinka Krásný motýl

 

 

 

7.11.2021 Lord of the Winter I

Májinka, Rubi a Lenka si letos nemohli nechat ujít jejich oblíbenou sérii agi závodů. Tentokrát už oba motýlci startovali v kategorii A3. Majinka dokonce s takovým nadšením, že se jí podařilo rovnou dvakrát disknout :) Rubi jako profík se umístil na krásném druhém místě, nasbíral ještě pár bodíků na A3 šampiona a už mu chybí posledních devět! Držím všechny palce ať se to podaří, Leni, a splníš si svůj sen!

 

 

 

 

 

 

31.10.2021 MVP Bratislava Dabube

Pro letošní rok tak trochu netypicky vyrazila na výstavu i Bellinka, které chybělo poslední čekatelství CAC pro splnění podmínek slovenského šampionátu. Belli sice není výstavní nadšenec, ale po více než roční pauze, předvedení přece jen zvládla a od pana rozhodčího Řehánka, získala hodnocení výborná 1, CAC. A tímto Belli splnila podmínky pro udělení titulu SLOVENSKÝ ŠAMPION KRÁSY!

 

belli-blava.jpg

Odra Krásný motýl - výborná 1, CAC a nový Slovenský šampion!

 

 

 

16.10.2021 Klubová výstava KCMPP Mladá Boleslav

Už se nám ta výstavní sezona pomalu krátí, tak je potřeba ji ještě pořádně využít! S Rozinkou jsme v sobotu vyrazily na klubovou výstavu pořádanou Klubem málopočetných plemen psů do Mladé Boleslavi. Tentokrát posuzovala paní rozhodčí, Zuzana Brotánková, a Rozi získala tituly výborná 1, CAC, Klubový vítěz a BOB!!! Tímto Rozi také splnila podmínky, pro získání titulu ČESKÝ GRANDŠAMPION!

 

roza-patek-0.jpg

Rozinka Krásný motýl - výborná 1, CAC, Klubový vítěz, BOB a nový Český grandšampion

 

 

 

3.10.2021 World Dog Show Brno

Ještě i dnes se mi chce zpívat, tančit, plakat a celou tu neskutečnou radost bláznivě vykřičet do světa! Rozinka nastoupila na světové výstavě psů ve třídě šampionů proti převážně zahraniční konkurenci. Ve svých dvou letech byla výrazně nejmladší ve třídě. Její konkurentky byly o tři až sedm let starší, hotovější, dodělanější... a ona si přesto odnesla první místo ve třídě a kromě toho se stala s titulem res.CACIB i druhou nejlepší fenou papillona světové výstavy 2021. Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit, ale už to bude tak, moje malá černá holčička to dokázala!!! Děkuji paní rozhodčí a aktivní chovatelce plemene papillon Viji Klucniece za slova chvály pro moji Rozi. Jak řekla paní rozhodčí, mohu být na svůj odchov opravdu hrdá. A já tedy jsem! Děkuji Petře Wludykové za grooming a psychickou podporu! Děkuji vám všem, kteří se radujete se mnou a i díky vám byl tento den tak výjimečný!

Rozinka Krásný motýl - ex.1, CAC, res.CACIB - "Vice World Winner"

 

svetovka-str.jpg

CACIB a res.CACIB feny plemene papillon - Baltic Toy Star Emmely a Rozinka Krásný motýl

 

 

 

 

2.-3.10.2021 Mistrovství republiky plemen Praha Skochovice

1. a 2.vicemistr ČR plemene papillon v mistrovství plemen v agility se stali Mája a Cherubín Krásný motýl!!! Tohle prostě musel být nějaký magický víkend! Moc a moc gratuluji Leni a chlupáčci! Jste úžasní, jste skvělí a já jsem na vás příšerně pyšná!
 
 

rubi-maja-21.jpg

Cherubín a Mája Krásný motýl - vicemistři ČR

 

 

 

10.9.2021 Focení

Dnes jsme měli vzácnou návštěvu. Domča a Tom Doležalovi si k nám udělali výlet a kromě spousty povídání, mi Domča nafotila ty nejúžasnější fotky smečky. Kupodivu zvládla vyfotit i malou Riki, pro kterou  to byla první větší fotoakce a vážně se snažila, na fotkách vůbec nebýt :) Děkuju Domčo, příště je řada s výletem na nás!

 

 

riki-1.jpg

riki-2.jpg

 

riki-3.jpg

 

riki-6.jpg

Ulrika Krásný motýl, 3 měsíce

 

 

 

 

3.9.2021 NOVÝ INTERCHAMPION JE DOMA!!!!

Rozinka Krásný motýl splnila podmínky pro udělení titulu interchampion C.I.B. ve věku dvou let. Na jeho získání potřebovala pouze 12,5 měsíců. Za svoji výstavní kariéru se zůčastnila 13 mezinárodních výstav, ze kterých si odvezla 12xCACIB a 1xres.CACIB. Čekatelství CACIB získala od 12 různých rozhodčích exteriéru na výstavách v pěti různých státech (CZ, SK, PL, Rakousko, Maďarsko). Byla prezentována pouze ve výstavních sezónách 2020 a 2021, kdy bylo jen velmi omezené množstvví výstav a kvůli covid situaci platil po většinu roku zákaz pořádání akcí. Je jedinečná, je výjimečná, je moje! Díky Rozi!

 

 

roza-str.jpg

C.I.B.MultiCh.Rozinka Krásný motýl, 2 roky

 

 

 

3.-5.9.2021 Mezinárodní výstava psů Hódmezövásárhely

Užili jsme si parádní dovolenku a výstavní maraton v jednom a strávili víkend v maďarském městě Hódmezövasárhely, kde probíhala třídenní výstava psů. Vystavovala se Rozinka Krásný motýl po všechny tři dny ve třídě šampionů. Rozi si akci užívala asi úplně nejvíc, moct se proběhnout hned tři dny po sobě ve výstavním kruhu, byl vlastně její splněný sen :) A výsledky, kterých dosáhla, jsou zase pro změnu tak trochu sen můj. V pátek zahájil posuzování maďarský pan rozhodčí, Sárközi Gyula, který Rozinku ohodnotil tituly výborná 1, CAC, CACIB, BOB a v závěrečných soutěžích ještě navíc i BOG III. V sobotu se posuzování ujala slovenská paní rozhodčí, Linda Voláriková, a Rozi získala opět výborná 1, CAC, CACIB, BOB! A do třetice v neděli, kdy posuzovala srbská paní rozhodčí, Sunčica Lázić, byla Rozi hodnocena jako výborná 1, CAC, CACIB, BOB! Tímto Rozinka splnila podmínky pro udělení titulu MAĎARSKÝ ŠAMPION A INTERCHAMPION C.I.B!!! Myslím, že pyšnější na tu moji malou opičku už ani být nemůžu :)

 

madarsko.jpg

Naše maďarská výprava v plném počtu - výstavní hvězdy Roza a naše kamarádka Viky, která nám s paničkou dělala po celé tři dny tu nejlepší společnost - a jejich fanklub :)

 

 

 

22.8.2021 DUODANUBE Bratislava

Tentokrát opět vyrazila Rozinka na výstavu sama, jen s úžasnou kamarádkou, Petrou Wludykovou, a její papilloní holčičkou Quinn, které Rozi absolutně zbožňuje. Vůbec nejsem žárlivá ženská a vážně se snažím nebýt dotčená, když Rozi dává po návratu najevo, že chce u tety a Quinninky zůstat aspoň týden a vůbec se jí nechce ještě jet domů se mnou :) Každopádně na Slovensku Rozi a její tým úžasně zabojovaly a zabodovaly! Rozinka Krásný motýl získala od rozhodčí, paní Viery Vítkové, hodnocení výborná 1, CAC, CACIB a BOB!!! Tímto Rozi splnila podmínky pro udělení titulu SLOVENSKÝ ŠAMPION KRÁSY!

 

roza-bratislava21.jpg

Rozinka Krásný motýl - výborná 1, CAC, CACIB, BOB a nový Slovenský šampion!!!!

 

 

 

 

14.8.2021 DUOCACIB Brno

Na mezinárodní výstavu psů v Brně jsme vyrazily s Rozinkou a naší výstavní partou. Jako vždycky jsme si moc prima akci užily na maximum, Rozi by prý v neděli dokonce klidně jela znova :) Na výstavě se Rozinka Krásný motýl předvedla ve třídě šampionů a získala od paní rozhodčí, Olgy Dolejší, hodnocení výborná 1, CAC, CACIB, BOS!

 

roza-brno-4.jpg

Vítězná výstavní sestava - BOB, BOS, BOV A BOJ :)

 

 

 

 

29.7.2021 Rodinka pohromadě

Ve čtvrtek jsme měli moc milou návštěvu. Přijel tatínek naší Rikinky, Against All Odds Wenlin´s, tak jsme museli udělat spoustu rodinných fotek :) Tady aspoň jedna společná. Tatínek teda z toho malého ďáblíka nadšený nebyl, ale aspoň vidí, jakou to dá Olince práci, vychovávat takového lumpa :)

 

rika-s-rodinkou.jpg

Ace, Rika a Oli

 

 

 

24.7.2021 Mezinárodní výstava psů Czestochowa

Tentokrát jsme si s Rozinkou vyrazily užít krásný slunečný den do Polska. A užili jsme si ho naplno :) Rozinka Krásný motýl, získala od polské rozhodčí, paní Marii Zasady, hodnocení výborná 1, CWC, CACIB a BOB!!! A to vše v neskutečně silné konkurenci papillonů ze světově proslulých chovatelských stanic - de Costalina (Belgie), Silvermorning´s (USA), Optimizmo (Litva) a dalších. Jsem na ni neskutečně pyšná, v takový výsledek jsem se neodvažovala ani doufat! To, že můj malý motýlek dokáže porazit pejsky takových jmen, z takových chovatelských stanic, je snem každého chovatele. Děkuji ti za to, Rozi, že moje sny plníš a často i překonáváš! Tímto vítězstvím, Rozi splnila také podmínky pro udělení titulu POLSKÝ ŠAMPION!

 

czestochowa-2.jpg

BOS, BOB, BOJ a BOV

 

czestochowa-3.jpg

Silně zastoupená třída otevřená

 

czestochowa.jpg

BOB - Ch.Rozinka Krásný motýl a BOS - One in a milion de Costalina

 

 

 

 

16.7.2021 Riky roste

Náš nejnovější přírustek, malá Rikinka, roste jako z vody. Už oslavila sedm týdnů, prohání celou smečku a s Rozinkou tvoří dokonalou dvojku malých záškodníků :) Na fotce se sice tváří jako absolutní neviňátko, ale být váma, moc bych jí to nevěřila :)

 

ulrika.jpg

Ulrika Krásný motýl, 7 týdnů

 

 

 

15.7.2021 Dovolenkujeme

Naše lednová štěňátka Terezka, Talisman a Teodor si užívají první léto ve svých rodinách, první dovolené, výlety a dobrodružství. Rostou všichni jako z vody, dělají radost a poctivě se snaží, aby se jejich páníčci ani chvilku nenudili :) Jsem moc ráda, že se máte tak parádně ušáčci moji!

 

terezka-dovca.jpg

Terezka si to holt umí zařídit :)

 

talisman3.jpg

Talisman Krásný motýl, 5 měsíců

 

 

 

12.7.2021 Tunel a Jump Cup

Majinka a Rubi už na Slovensku taky zahájili závodní sezónu a vrhli se do toho pěkně po hlavě. V neděli se zůčastnili závodů Tunel a Jump Cup a dařilo se jim parádně! Mája Krásný motýl skončila v součtech na prvním a Cherubín Krásný motýl na třetím místě. Moc gratuluji, Leni!!!

 

rubi-a-maja.jpg

Cherubín a Mája Krásný motýl

 

 

 

11.7.2021 Derby Winner Show Nitra

V neděli probíhala mezinárodní výstava psů v Nitře, kde byla přihlášená Rozinka. Bohužel několik dní před výstavou jsem zjistila, že na Slovensko nebudu moct odjet. Zachránila mě kamarádka ze spřátelené chovatelské stanice Wenlin´s, která vzala Rozi sebou a vzorně se o ni celou dobu starala. Nebylo pro mě jednoduché, svěřit moji ušatou princeznu někomu jinému a poslat ji na výstavu beze mě, ale Rozi svoji "tetu Peťu" dobře zná, má ji moc ráda a celou dobu byla spokojená a nadšená, že může být na výstavě, jet na výlet a užívat si dobrodrůžo.. prostě Rozinka :) Holky si nejenom užily prima výlet, ale taky neskutečně zabojovaly a slavily obrovský úspěch. Rozi ve třídě otevřené získala hodnocení výborná 1, CAC, CACIB a BOS!!! Rozhodčím pro tento den byl pan Adam Ostrowski z Polska, jeden z mých oblíbených rozhodčích, velký odborník na plemeno a člověk s úžasným a laskavým přístupem ke psům. O to více si Rozinčina úspěchu cením! Děkuji, Peti, za handling a péči o pusíka Rozíka, víš že nikomu jinému bych ji nesvěřila!

 

roza-peta-nitra.jpg

Rozinka Krásný motýl se svojí handlerkou Petrou Wludykovou - výborná 1, CAC, CACIB, BOS

 

 

 

6.7.2021 Sváteční dvojzkoušky Kroměříž

Porthos Krásný motýl a jeho páníček už rozjeli závodní sezónu a podařil se jim krásný úspěch. Porty splnil dvě zkoušky a obsadil jednou první a jednou druhé místo na Svátečních dvojzkouškách v Kroměříži. A to všechno s úžasným časem a bez jediné chybičky! Moc gratuluji!

 

porty-gauc.jpg

Porthos Krásný motýl - po úspěšných závodech troška toho gaučingu :)

 

 

 

27.6.2021 Intercanis Brno

V neděli jsme se s Rozinkou zůčastnily mezinárodní výstavy psů Intercanis v Brně. Rozi se předvedla ve třídě otevřené a od polského pana rozhodčího, Krzysztofa Czechowskeho, získala hodnocení výborná 1, CAC, CACIB a BOS!!! Tímto Rozi splnila podmínky pro udělení titulu ČESKÝ ŠAMPION! Výstavu jsme si moc užily, Rozi i já, potkaly jsme spoustu kamarádů a přesto že jsme odjížděly 3 hodiny po skončení posuzování, přišlo nám to moc brzy :) 

 

roza-nitra.jpg

Rozinka Krásný motýl - nový ČESKÝ ŠAMPION

 

 

 

14.6.2021 Isa má narozeniny

Dnes oslavila naše babi Isarka své deváté narozeniny. Ale ani letos to nějak nepřišlo... Isa si vůbec nestačila všimnout, že patří mezi veterány, spokojeně si myslí, že její devět měsíců a ne let a úměrně tomu se taky chová :) Všechno nejlepší, Isi, hodně zdravíčka, lumpárniček a spoustu parádně seštěkaných kolemjdoucích :)

 

str4.jpg

Isaria de Pompadour, 9 let

 

 

 

12.6.2021 Národní výstava psů Raciborz

Když už jsme tu výstavní sezónu zahájili, je potřeba taky pokračovat :) Tentokrát jsme vyrazili do Polska, kam jezdím moc ráda. Rozinka se znovu předvedla ve třídě otevřené a od paní rozhodčí Krystyny Opary, získala hodnocení výborná 1, CWC, Nejlepší fena plemene, BOS!!!

 

roza-stranka.jpg

Rozinka Krásný motýl - výborná 1, CWC, Nejlepší fena, BOS!!!

 

 

 

 

10.6.2021 Agility zase běží!

Kromě výstav se začíná zase rozbíhat i agility. A z toho mají extra velkou radost naši agiliťáci a jejich páníčci. Mája a Rubi s Lenkou už stihli i první letošní závody, na kterých slavili úspěch! A kariéru začíná pomalu rozjíždět i Porthos Krásný motýl.

 

porthos-agility.jpg

Porthos Krásný motýl

 

 

 

 

7.6.2021 Kideček slaví

Dnes slaví můj mazánek, jediný psí chlapeček mé psí party, své desáté narozeniny. Všechno nejlepší Kidečku! Hodně zdravíčka a štěstí jsi ty sám, takže co víc nám vlastně přát... možná aspoň ještě jedny společně oslavené kulatiny!

 

kid-10.jpg

Kideček, 10 let

 

 

 

6.6.20121 Mezinárodná výstava psů Špilberka

No konečně jsme se dočkali! Rozince i mě výstavy moc chyběly, takže na první letošní mezinárodní výstavě v Brně, jsme nemohly chybět. Rozi se předvedla v nejsilněji zastoupené třídě otevřené, kde nastoupilo hned šest feneček. A to moje malé bláznítko to zase zmáklo! Porazilo svoji konkurenci a celkově si odvezlo hodnocení výborná 1, CAC, res.CACIB! A hlavně si dokázalo celou výstavu neskutečně užívat. Být středem pozornosti, mít kolem plno kamarádů a dostávat pamlsky... může být něco víc? Opička moje ušatá byla v sedmém nebi :) Tak snad těch výstav ještě letos pár objedeme!

 

roza-uvod.jpg

Rozinka Krásný motýl - výborná 1, CAC, res.CACIB

 

 

 

30.5.2021 Sabi píše

Sabinka Krásný motýl má 16 měsíců a její panička mi poslala fotku, na které pro nás dokonale pózuje. Miláček kamer, jako vždy :) Myslím, že z krásného štěňátka roste opravdu krásný motýlek.

 

 

sabi-16-mesicu.jpg

Sabina Krásný motýl, 16 měsíců

 

 

 

 

27.5.2021 Vítej Riko!

Dnes se narodil náš jediný a jedinečný poklad, štěněčí holčička, Ulrika Krásný motýl. Hrdými rodiči jsou C.I.B.MultiCh.Olinka Krásný motýl a C.I.B.MultiCh.Against All Odds Wenlin´s. Malé Rikušce je naše nadšení zatím úplně jedno. Jako správného jedináčka, ji zbytek světa nijak zvlášť nezajímá a každou volnou chvíli tráví v mléčném baru :) Vítej motýlčátko!

 

rika.jpg

Ulrika Krásný motýl s mamkou Oli

 

 

 

 

18.5.2021 Rebi píše

Rebel Krásný motýl a jeho panička mi poslali krásné fotky našeho ušáčka. Mám z něho velkou radost! Poslíláme pozdravy se ségrou Rozinkou, mamkou Odrou a vůbec celou smečkou :)

 

rebi15.jpg

rebi16.jpg

Rebel Krásný motýl, 2 roky

 

 

 

26.4.2021 Slavíme narozeniny!

Dnes je velký den! Olinka a Belli, moje dvě ušaté lásky, speciální psí holčičky, moje stíny, velká radost a pýcha, slaví své páté narozeniny. Všechno nejlepší holky moje, přejeme vám s celou smečkou hlavně hodně zdravíčka, všech psích radostí a her! A velké narozeninové přáníčko poslíláme samozřejmě i bráškovi Otakárkovi!

 

 

str2.jpg

Olinka a Odra Krásný motýl

 

 

 

23.4.2021 Kája Krásný motýl

Kája je prostě miláček objektivu, své paničce často pózuje a vždycky mu to tak sluší, že musím aspoň pár fotek přidat i tady!

 

kaja-73.jpg

kaja-74.jpg

 

kaja-7.jpg

Kája Krásný motýl, 7 let

 

 

 

18.4.2021 Štěňátka se mají fajn

Štěňátka se v nových domovech už stihla hezky zabydlet a už poznávají svět a seznamují se se vším, co budou v životě potřebovat. Jsem moc ráda, že se ušáčci mají fajn a občas mi nezapomenou napsat, jak jsou šikovní a co už všechno stihli vyzkoušet!

 

 

 talisman-1.jpg

Talismánek bude asi velký čtěnář :)

 

terezka.jpg

Terezka dává hračkám pěkně zabrat

 

 

 

6.4.2021 Velké stěhování

V průběhu Velikonoc se všechna naše štěňátka rozutekla do nových domovů. Všichni tři budou žít v Praze, jako členové moc prima rodin. Tedíčku, Talismánku a Terezko mějte se všichni krásně a dělejte svým novým páníčkům radost spoustu let! Nám tady zatím ještě pořád chybíte, ale vím, že se máte dobře a jste milovaní a to je to nevíc, co může chovatel chtít.

 

str2.jpg

Teodor, Talisman a Terezka Krásný motýl

 

 

 

17.3.2021 Vůbec nic se neděje

Letos je to s plněním rubriky "Novinky" vážně složité :) Nic nesmíme, nikam nechodíme, ale je fakt, že se vůbec nenudíme. O pořádnou zábavu se nám doma stará naše štěněčí parta. Už mají šest týdnů, dávno to nejsou batolivá klubíčka, ale malé a rychlé tryskomyšky :) Každý z nich je jiný, každý je originál a malá, úžasná osobnost. Takže i téhle době si dokážeme užívat každý den a radovat se, když už ne z maličkostí, tak aspoň z našich maličkých :) Pravidelně přidávám fotky na Rajče, tak se můžete podívat, jak nám to tady všechno roste.

 

str2.jpg

Teodor Krásný motýl, 6 týdnů

 

str4.jpg

Talisman Krásný motýl, 6 týdnů

 

str3.jpg

Terezka Krásný motýl, 6 týdnů

 

 

 

 

28.2.2021 Štěňátka mají 4 týdny

Naši malí už vůbec nejsou malí! Už jsou to pěkní dráčci, hrajou si, okusujou všechno od hraček a prstů až po sourozence a začíná s nimi být veselo :) Talismánek je největší čipera, průzkumník a zabijáček hraček. Teošek je náš něžný obřík. A Terezka je nejumazlenější ďáblík pod sluncem :)

 

fb1.jpg

Teodor a Talisman Krásný motýl, 4 týdny

fb2.jpg

Terezka a Talisman Krásný motýl

 

 

 

7.2.2021 Už máme týden

Naši malí už jsou týden na světě. Za týden už toho stihli spoustu, všichni tři hravě zdvojnásobili svoji porodní váhu a jsou den ode dne krásnější. Pár prvních fotek si můžete prohlédnout tady, první ve věku 2 dní, druhé v týdnu.

 

 

str.jpg

Talisman, Terezka a Teodor Krásný motýl, 1 týden

 

 

 

31.1.2021 Máme štěňátka

V neděli nás doma zase o něco málo přibylo :) Narodila se štěňátka ze spojení C.I.B.MultiCh.Iceberg Plus Darling a C.I.B.MultiCh.Odra Krásný motýl. Máme dva pejsky, Teodora a Talismana, a fenečku Terezku. Všichni jsou pěkní siláci, na váze přibývají přímo bleskově a Bellinka je jako vždy úžasná a dokonalá mamča. Vítejte miláčci moji!

 

 

str.jpg

Teodor, Talisman a Terezka Krásný motýl, 2 dny

 

teo.jpg

Teodor Krásný motýl, bílo - sobolí

 

tali.jpg

Talisman Krásný motýl, tricolor

 

terezka.jpg

Terezka Krásný motýl, bílo - sobolí

 

 

 

 

24.1.2021 Dorotka má narozeniny

Dnes slaví moje princezna, Dorotka Krásný motýl, své 12.narozeniny. Přejeme jí s celou smečkou všechno nejlepší, hodně zdravíčka a aby byla ještě dlouho v tak parádní kondici jako je teď!

 

dorotka12.jpg

Dorotka Krásný motýl, 12 let

 

 

 

3.1.2021 Roza má narozeniny

Rozinka dnes slaví svoje druhé narozeniny. Přejeme jí s celou smečkou hodně zdravíčka, všechno nejlepší a já už se těším na spoustu dalších let, kterou si s tím mým mazlíčkem nejumazlenějším a kašpárkem nejbláznivějším, máme v plánu parádně užít!

 

roza-naroz.jpg

Rozinka Krásný motýl

 

 

NOVINKY 2020

NOVINKY 2019

NOVINKY 2018

NOVINKY 2017

NOVINKY 2016

NOVINKY 2015