Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

NOVINKY 2020

 

 

 

24.12.2020 Veselé Vánoce

Příjemné prožití vánočních svátků ve zdraví a v pohodě a do nového roku jen to nejlepší, přeje CHS Krásný motýl
 

loonapix_16087594292775769771.jpg

 

 

 

18.10.2020 Sabi a Sefi už jsou velké holky

Naše letošní štěňátka, Sabina a Serafina Krásný motýl, už mají 8 měsíců. Obě holky rostou do krásy a nad jejich fotkama pořád žasnu, jak už jsou veliké a kam se poděly ty moje malé štěňátka :) Sabi i Sefi si užívají krásné psí dětství a jsou milované svýma paničkama.

 

 

sabi-8-mesicu.jpg

sabi-8--mesicu-2.jpg

Sabina Krásný motýl, 8 měsíců

 

sefi-8-mesicu-2.jpg

sefi-8-mesicu-3.jpg

sefi-8-mesicu.jpg

Serafina Krásný motýl, 8 měsíců

 

 

 

 

4.10.2020 Krajowa wystawa psów rasowych Zabrze

S výstavní sezonou jsme se s Rozinkou zajely rozloučit do Polska. A Rozi tu rozlučku teda pojala ve velké stylu :) Předvedla se ve třídě otevřené a panu rohodčímu Rafalu Firstovi se líbila natolik, že jí zadal hodnocení výborná 1, CWC, Best Bitch, BOB!!!

 

roza-zabrze.jpg

Rozinka Krásný motýl

 

 

 

 

30.9.2020 Máme výročí

Dnes je tomu 15 let, co přišel na svět první vrh Krásných motýlků. Dvě ze štěňátek a jejich matka, moje nejúžasnější Aninka už tady s námi nejsou. Ale jsem moc ráda, že můžu tomu úplně prvnímu motýlčátku i letos popřát k narozeninám. Všechno nejlepší Megi, hodně zdravíčka a buď tady se svou rodinou ještě co nejdéle! A Aninko, Akime a Nitěnko na vás nikdy nezapomenu, díky že jste byli součástí mého života!

 

megi-stranky.jpg

Arnika Krásný motýl (Megi)

 

 

 

 

28.9.2020 Záhlinické trojzkoušky

Porthos Krásný motýl s páníčkem Pavlem Novákem nezahálejí a poctivě makají na agility i stopách. Dnes se zůčastnili trojzkoušek v agility a dařilo se jim úžasně! Ve zkouškách obsadili třetí, druhé a do třetice první místo! Moc gratuluji, jsem na vás moc pyšná!

 

porty-zari-1.jpg

 

porty-zari-3.jpg

 

porty-zari-2.jpg

Porthos Krásný motýl

 

 

 

 

26. a 27.9.2020 IHA Tulln

Prostě dokonalý víkend s Rozou! Je to paráda mít psa, kterého výstavy baví, těší a dává to v kruhu jasně najevo. S Rozinkou jsme do Rakouska vyrazily poprvé a doufám, že rozhodně ne naposled. Oba dny byla posouzena v mezitřídě a musím říct, že z přístupu rozhodčích paní Lisbeth Mach (CH) a dr.Manola Poggesi (IT) jsem byla nadšená a unešená i já. Obě dámy přistupovaly ke psům velmi laskavě, jejich posuzování bylo opravdu důkladné, každému věnovaly pozornost a upozornily na přednosti i nedostatky. O to více mě těší, že obě paní rozhodčí také projevovaly značné nadšení a u Rozinky opravdu nešetřily chválou. V sobotu i v neděli si Rozi odnesla totožné hodnocení, a to - výborná 1, CACA, CACIB a BOS!!!

 

roza-tulln.jpg

Vítězové plemene - BOS a BOB - s paní rozhodčí dr.Manolou Poggesi

 

 

 

 

19.9.2020 MVP Nitra

S Rozinkou a Belli jsme se zůčastnily mezinárodní výstavy psů v Nitře. Výstava se konala venku na travnaté ploše, počasí bylo prakticky úplně na objednávku a tak jsme si mohly výstavní den pořádně užít. Rozinka Krásný motýl se předvedla v mezitřídě a to jak moc se panu rozhodčímu Sergeji Vanzhovi líbila, dokazuje i hodnocení výborná 1, CAC, CACIB, BOS! Odra Krásný motýl se předvedla ve třídě šampionů a odnesla si hodnocení výborná 2, res.CAC. Obě holky se krásně předvedly, užily jsme si prima výlet a jejich úspěch mi udělal velkou radost.

 

roza-nitra.jpg

Rozinka Krásný motýl - výborná 1, CAC, CACIB a BOS

 

 

 

 

13.9.2020 Národní výstava psů Brno

Neděli jsme dnes strávili v Brně na komorní, ale o to příjemnější, národní výstavě psů. Rozinka Krásný motýl se předvedla v mezitřídě a odnesla si hodnocení výborná 1, CAC. Rozhodčím pro dnešní den byl pan Otakar Vondrouš.

 

roza-olomouc2.jpg

Rozinka Krásný motýl - výborná 1, CAC

 

 

 

6.9.2020 Národní výstava psů Floracanis Olomouc

Parádní neděli v té nejlepší společnosti prima lidí i psů jsme si užily s Rozinkou na národní výstavě psů v Olomouci. Vyjížděly jsme sice za usilovného lijáku, ale pak už nám počasí přálo. A stejně tak nám přálo i výstavní štěstí :) Od paní rozhodčí Zdenky Jílkové si Roza odnesla chválu a hodnocení výborná 1, CAC. Tím udělala první krůček k získání českého šampionátu. Tak snad nám to tak půjde i dál :)

 

 

roza-olomouc.jpg

Rozinka Krásný motýl - výborná 1, CAC

 

 

Ve stejnou dobu, kdy jsme s Rozinkou běhaly ve výstavním kruhu, běhal Porthos Krásný motýl se svým páníčkem na agility závodech v Jakubčovicích nad Odrou. A taky se jim dařilo! Povedlo se jim získat jednou první a jednou druhé místo! Moc a moc gratuluji! Je to paráda, když se nám v jednom dni podaří zabodovat ve výstavních kruzích i na agi parkurech.

 

porty-zari.jpg

Porthos Krásný motýl

 

 

 

 

23.8.2020 Duodanube Bratislava

S Belli a Rozou jsme se zůčastnily mezinárodní výstavy psů v Bratislavě. Obě holky si vedly úžasně a od paní rozhodčí Ivety Vojtekové si odnesly slova chvály a krásné hodnocení - Rozinka Krásný motýl - výborná 1, CAC, CACIB, BOS a Odra Krásný motýl - výborná 1, CAC.

 

bella-roza-tmava.jpg

Odra Krásný motýl - výborná 1, CAC

Rozinka Krásný motýl - výborná 1, CAC, CACIB, BOS

 

 

 

15.8.2020 Sabinka odjíždí

Dnes se odstěhovala ke své nové rodině moje malá Sabinka. Měj se krásně, miláčku, a prožij se svou novou paničkou dlouhý, spokojený život!

 

sabi-praha.jpg

Sabinka Krásný motýl a její nová parta v nové rodině

 

 

 

 

25.7.2020 Klubová výstava KCHMPP Mikulov

Konečně po táááák dlouhé době výstava! Jak já jsem se těšila! Vyrazily jsme s Rozinkou a parádně si celou akci užily. Moc ráda jsem viděla všechny známé a kamarády, se kterými jsme se sešli často skoro po roce. Rozinka si samozřejmě výstavu užívala na maximum společně se mnou, obcházela kolem kruhu, společensky konverzovala, nechala se hladit a zlobila ostatní pejsky :) Prostě moc prima den! Při všem tom povídání a vítání všech známých jsme ještě stihly i zajít do kruhu, kde pan rozhodčí, Petr Řehánek, Rozince zadal hodnocení výborná 1, CAC. Tímto Rozi splnila podmínky pro udělení titulu Český junioršampion! Odpoledne jsme se ještě zůčastnily bonitace a z Rozinky se stává chovná fenka. Za Krásné motýlky se ve výstavním kruhu ukázal i Percival Krásný motýl a byl hodnocen jako výborný 2, res.CAC. Moc gratuluji a doufám že se zase někde brzy potkáme!

 

roza-mikulov.jpg

JCh.Rozinka Krásný motýl, 18 měsíců

 

 

 

18.7.2020 Agizávody Hranice na Moravě...

... a Portíkův první start v kategorii SA2. Portosek s páníčkem běžel krásně a start ve vyšší kategorii se mu opravdu povedl! V součtech se umístili na druhém místě a já posílám velkou gratulaci!

 

porthos-km.jpg

Porthos Krásný motýl

 

 

 

12.7.2020 Rebelská trojitá výzva Krhová

Porthos Krásný motýl opět v akci. Další víkend strávený na agility závodech a v součtech SA1 opět první místo! K tomu další složená zkouška a příště už první start v SA2. Už se na to těším a držím všechny palce, jste super!

 

porty-zavody-3.jpg

Porty a jeho tiskoví mluvčí přebírají další medaili do sbírky :)

 

 

 

28.6.2020 Trojzkoušky agility na Modré

Porty a jeho páníček nejen, že zahájili agility kariéru, ale rovnou ji rozjíždějí ve velkém stylu! Na svých druhých závodech splnili dvě zkoušky a v součtech SA1 se umístili na prvním místě! Moc gratuluji!

 

porty-zavody2.jpg

Porthos Krásný motýl a jeho tým

 

 

 

19.6.2020 Porty zahajuje kariéru

Porthos Krásný motýl se dnes se svým páníčkem zůčastnili svých prvních závodů v agility. A hned napoprvé se jim úžasně dařilo! Umístili se jednou na druhém a jednou na prvním místě a podařilo se jim složit zkoušku. Moc gratuluji!

 

porty-zavody.jpg

Porthos Krásný motýl s páníčkem a jejich první vítězství

 

 

 

14.6.2020 Isa má narozeniny

Isaria de Pompadour dnes slaví své osmé narozeniny. Matka mých miláčků Olinky a Bellinky, babička mých benjamínků Rozy a Sabinky. A vlastně matka nebo babička všech mých odchovů za posledních několik let. Zakladatelka mé aktuální chovné linie a fenečka, které vděčím za mnoho. Všechno nejlepší Isi, hodně zdravíčka a všech bláznivých akcí a srandiček, které pořád vymýšlíš!

 

str4.jpg

 

str3.jpg

 

str2.jpg

Isaria de Pompadour, 8 let

 

 

13.6.2020 Rozinka se fotila...

...a takhle jí to slušelo :)

 

1.jpg

 

2.jpg

 

5.jpg

 

8.jpg

Rozinka Krásný motýl, 17 měsíců

 

 

 

 

12.6.2020 Sabinka a její hračkářství

Aby nedošlo k mýlce, Sabinka hračky neprodává, má jich pořád málo :)

 

sabi4-5.jpg

Sabina Krásný motýl, 4 měsíce

 

 

 

 

7.6.2020 Kideček slaví

Dnes slaví Kideček své deváté narozeniny. Je neskutečné, jak to letí... Přesně si pamatuju na ten pocit, když jsem ho poprvé viděla, jak byl úžasný, dokonalý a nádherný. Na tu euforii, když jsem ho poprvé zvedla z ohrádky a on byl jenom můj. Letošní rok nám dal pořádně zabrat, ale věřím, že teď už se snad všechno zlepší. Moc bych ti Kidečku přála hlavně hodně zdraví!!! O zbytek už se postarám. Všechno nejlepší a buď tady se mnou ještě dlouho, ty moje ušaté štěstí!

 

7.jpg

Golden Leaf´s Whizkid (Kideček), 9let

 

 

 

 

6.6.2020 Sabinka dorostenka

Malá Sabi už přestává být štěňátko a přichází vtipná fáze zvaná "samé ucho, samá noha" :)

 

8.jpg

Sabina Krásný motýl, 4,5 měsíce

 

 

 

 

1.6.2020 Zase trošku o zdraví

Dnes byla Rozinka Krásný motýl vyšetřena na klinice ABVet na luxaci patelly. Mám velkou radost, že výsledek je ten nejlepší jaký může být - LP 0/0!

 

roza6.jpg

Rozinka Krásný motýl

 

 

 

24.5.2020 Děcka píšou :)

Letos už to tak vypadá, že se výstavními úspěchy nejspíše pyšnit nebudeme. Corokaranténa nás udržuje hezky doma a v přilehlých lesích a ono to taky není špatné :) Tak mi aspoň dělají velkou radost maily a zprávy od mých odchovů, které rostou, řádí, užívají si kopu srandy dnes a denně a udržují své páníčky v kondici a ve zdraví. Moc děkuji všem majitelům mých štěňátek za fotky a zprávy o tom, jak se Krásným motýlkům daří!

 

stranky4.jpg

Serafina Krásný motýl, 4 měsíce

 

stranky11.jpg

Rebel Krásný motýl, 1 rok

 

stranky5.jpg

Qvítko Krásný motýl, 15 měsíců

 

stranky7.jpg

Percival Krásný motýl (2 roky) a jeho malá kámoška

 

stranky8.jpg

Princ Krásný motýl (2 roky) a jeho velká kámoška

 

stranky6.jpg

Lentilka Krásný motýl, 5 let

 

stranky10.jpg

Grand Krásný motýl, 9 let

 

 

 

 

26.4.2020 Olinka a Belli slaví

Dnes slaví moje dvě výjimečné a jedinečné ušaté lásky své čtvrté narozeniny. Všechno nejlepší, holky moje, hodně zdravíčka a všech psích radostí! Děláte mi jenom radost a každý den je díky vám o pořádný kus lepší a zábavnější. Tak věřím, že si jich ještě spoustu užijeme!

 

stranky.jpg

C.I.B. MultiCh. Olinka Krásný motýl

 

stranky2.jpg

C.I.B. MultiCh. Odra Krásný motýl

 

 

 

18.4.2020 Jaká matka, taková dcera

Belli a Sabinka mají společného koníčka... prostě míčeeeek :)

 

sabbistr.jpg

C.I.B.MultiCh.Odra Krásný motýl...

 

sabistr.jpg

...a její dcera Sabina Krásný motýl

 

 

 

 

5.4.2020 Sabi trénuje

Sabinka poctivě trénuje na svoji budoucí výstavní kariéru, alespoň v rámci možností se poctivě socializuje a pořádně prohání zbytek smečky :)

 

sabi4.jpg

Sabina Krásný motýl, 11 týdnů

 

 

 

3.4.2020 Sefinka odjíždí

Dnes se moje malá Sefinka přestěhovala do nového domova. Bude žít se  svou paničkou v Praze a věřím, že se bude mít báječně. Podle prvních zpráv si krásně zvyká, rychle se zabydlela a všechno už má doma pod palcem, teda pod tlapkou :) Měj se v životě krásně, miláčku!

 

sefi3.jpg

 

sefi1.jpg

Serafina Krásný motýl v novém domově

 

 

 

 

7.3.2020 Pořád samá společenská událost :)

Štěňátka zahájily přijímání návštěv, které postupně okouzlují, pak okupují a nakonec okusují :) Prostě jsou už obě neskutečně rychlé, divoké a jejich tempu pomalu ale jistě přestává stačit i Rozinka. A to už je co říct! :) Při návštěvě manželů Doležalových vznikly tyto parádní fotky. Děkujeme, Domčo! Kouknout na zbytek můžete zde.

 

 

sabi-1.jpg

Sabina Krásný motýl, 6 týdnů

 

sefi.jpg

Serafina Krásný motýl, 6 týdnů

 

Jinak Rozinka by vás všechny chtěla ujistit, že přesto že teď máme doma mrňavé vetřelce, v tom kdo je moje oblíbené štěňátko, máme úplně jasno :)

roza-nedele.jpg

 

 

 

 

9.2.2020 Mimiholky mají tři týdny

Štěňátka už mají tři týdny. Začínají si hrát, okusovat si navzájem nožičky, ouška i ocásky, užívají si lidskou pozornost a mazlení. Jediný, kdo je u nás nespokojený je Rozinka - vůbec si s ní zatím nechtějí hrát na honěnou :)

 

 

str.jpg

Serafinka Krásný motýl, 3 týdny

 

 

str2.jpg

Sabinka Krásný motýl, 3 týdny

 

 

 

 

1. a 2.2.2020 DUOCACIB Brno

Přišel čas zahájit výstavní kariéru naší nejmladší psí krásky, Rozinky. Vyrazily jsme spolu do Brna, kde se po oba víkendové dny, konala mezinárodní výstava psů. V sobotu posuzoval polský pan rozhodčí, Rafal First, v neděli pak paní rozhodčí z Maďarska, Katalin Kiss. Měla jsem velkou radost hlavně z toho, jak si Roza celou akci užívala. Byla nadšená, že může běhat v kruhu, pořád se snažila přemluvit okolní pejsky ke hře a velmi rychle taky pochopila, že z lidí okolo se dají snadno vyloudit pamlsky :) A nejen to, projevila se i jako naše vycházející výstavní superstar, která se nedá zahambit úspěšnou tetou Oli a maminkou Belli! V sobotu, v obrovské konkurenci celkem šesti mladých fen ve třídě, získala Rozi hodnocení výborná 1, CAJC, BOJ!!! A i v neděli bez jediné známky únavy předvela v kruhu perfektní výkon s hodnocením výborná 1, CAJC! Mám z té mojí opičky ušaté velkou radost!

 

 

roza-brno.jpg

Rozinka Krásný motýl, 1 rok

 

 

 

 

26.1.2020 Rosteme!

Obě štěněčí holčičky rostou přímo před očima. Už v pěti dnech zdvojnásobily svoji porodní váhu a postupují úspěšně dále! Na jedno štěňátko už jsou potřeba obě dlaně a ještě nám kousek přečuhuje. Zase je to ale dokonalá možnost vyzkoušet si, jaké to je, mít tolik štěstí, že už se nevejde do dlaně. Tady si můžete prohlédnout jejich fotogalerii.

 

str2.jpg

Serafina Krásný motýl, 1 týden

 

str3.jpg

Sabina Krásný motýl,1 týden

 

 

 

 

24.1.2020 Dorotka má narozeniny

Dnes oslavila Dorotka své jedenácté narozeniny. Přejeme jí s celou smečkou všechno nejlepší, hodně zdravíčka i elánu! Dorotka je královnou naší domácnosti a věřím, že tomu tak bude ještě hodně dlouho!

 

dori.jpg

Dorotka Krásný motýl, 11 let

 

 

 

 

20.1.2020 Princezny jsou tu!

A svět je zase o něco krásnější a ušatější. V pondělí se narodily dvě úžasné, sladké a nádherné psí princezny. Vítejte holčičky! Tak dlouho jsem na vás čekala, tešila se a doufala, že pořád nemůžu uvěřit tomu, jaké mám štěstí!

 

 

str.jpg

Serafina Krásný motýl

 

str2.jpg

Sabina Krásný motýl

 

 

 

 

3.1.2020 Roza slaví

Dneska je z Rozinky už úplně oficiálně velká holka! Slaví své první narozeniny. Přejeme jí s celou její smečkou všechno nejlepší, hodně zdravíčka a o něco méně lumpáren :) Všechno nej, ušátko moje!

 

roza-prehrada-2.jpg

Rozinka Krásný motýl

 

 

 

 

NOVINKY 2019

NOVINKY 2018

NOVINKY 2017

NOVINKY 2016

NOVINKY 2015